Categories
STIRI

Weekend Prelungit la Mare

Dragi nudisti,

M-am intors din scurta excursie pe litoral. M-am bronzat fara urme albe, am facut 2 bai si am citit un pic la soare.

Am apucat sa vizitez:

1. Plaja intre eforii – nudisti cam 10

2. Plaja/Stabilimentul de bai de namol de la Tekirghiol – intrare 7 lei pe zi; se fac bai de namol,intrarile sunt separate pt barbati si femei; doamnele care erau acolo sambata purtau totusi slip si din ce am vazut la fel si unii domni

3. Plaja Vama Veche – cu tot cu pista de biciclete; se poarta topless; unii domni arunca slipul si se expun chiar in mijlocul plajei (doamnele nu par sa faca asta); la cele doua capete ale plajei ( de sub pescarie si mult dupa cazemata)unii cortisiti fac nudism; sunt in general cupluri dar banuiesc ca nu deranjeaza daca mergi singur.

4.Plaja 2 Mai – aici m-am simtit cel mai bine; in golful de la nudibar, pe o plaja gata sa fie inghitita de ape stau cortisti nudisti.Se aduna familii, gasti, persoane singure si cupluri. Atmosfera e destinsa si prietenoasa si nu par sa existe probleme cu textilisti voyeuristi. Nu mergeti la Micul Golf – au preturi halucinante la peste.

5.Plaja Mamaia Nord – am mers luni; pare sa fie un loc in care se strange comunitatea gay; sunt gasti de textilisti care se plimba curiosi pe malul apei; in tufisuri ( unde m-am dus sa elimin din litrii de apa bauti pe drum) am primit propuneri “indecente”. Nu as recomanda locul femeilor singure care doresc sa faca nudism.

La Vadu din pacate nu am ajuns…imi cer mii de scuze..dar am avut o serie de probleme de coordonare si comunicare.

Bronz placut si va astept vineri

 

Autor: Irina Costache

Leave a Reply

Your email address will not be published.