Categories
STIRI

Therme București nu este o destinatie pentru NUDISM

12274522_189541434725679_3707019557968646105_n

Anuntul deschiderii Therme Bucuresti a fost facut pe forumul site ului RONUDISM cu mult inainte ca orice informatie oficiala sa apara in presa. Din pacate, Therme Bucuresti nu va avea aceleasi conditii de acces ca si Therme Erding. Nu va fi permis accesul nud in spatiul complexului, inclusiv la zona de sauna nu este permis sa stati dezbracati desi in orice tara civilizata sauna se face nud.

Therme București se deschide pe 14 ianuarie 2016 si va fi cel mai mare centru de wellness, relaxare si distractie bazat pe ape termale din Romania, un complex care poate gazdui simultan peste 4.000 de vizitatori, indoor. Prin dimensiune si prin caracteristicile sale unice, Therme Bucuresti va fi cu siguranta unul dintre principalele puncte de atractie atat pentru locuitorii capitalei si ai marilor centre urbane din apropiere, cat si pentru turisti.

Therme Bucuresti va pune la dispozitie vizitatorilor 8 piscine, in toate anotimpurile, 7 zile din 7. Dupa sau intre reprizele de baie in piscine, clientii vor putea alege una dintre spectaculoasele saune.  Saunele, cu temperaturi intre 50 si 90 grade si capacitate de pana la 40 de persoane, au fost concepute tematic, fiind diferite intre ele: fiecare are un anumit design, parfum specific si ambianta sonora, fiind destinate si unor ritualuri de infrumusetare – impachetari in ciocolata sau miere, peeling, aromaterapie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.