Categories
STIRI

INTALNIREA RONUDISM – 2012

Toti nudistii/naturistii sunt invitati sa participe la intalnirea oficiala, RONUDISM, pe plaja din 2 Mai, in perioada 10-12 August.   Pentru a confirma prezenta si pentru detalii referitoare la intalnire, va rugam accesati pagina dedicata acestui eveniment

6 replies on “INTALNIREA RONUDISM – 2012”

am avut cont pe vechiul site si nu il mai avem; incercam de 3 zile sa ne facem cont aici dar nu putem sa completam formularul de inregistrare pt. ca un buton nu merge (vorbesc de browse/upload). ma gandesc ca mai bine merg eu la 2 Mai cum o fac de fapt de 10 ani incoace si va las pe voi sa va jucati cu intalniri pe la spa sau pe plaja. Succes.

Vechiul site nu mai exista, implicit nici contul dumneavoastra. In momentul cand am fost avertizati de catre NING ( Glam Media ) ca nu se mai accepta nuditate in cadrul retelelor sociale gazduite de catre dumnealor, toti utilizatorii, din acel moment, au fost informati de mutarea comunitatii pe grou.ps. Din pacate, gazduirea era deficitara si in acel moment toti utilizatorii au fost informati ca ne mutam pe cont propriu si ca nu exista posibilitatea mutarii conturilor pe noua platforma. Au trecut doi ani de la aceasta mutare. Ne bucuram ca dupa doi ani doriti sa reveniti in cadrul comunitatii. Doresc sa mentionez ca RONUDISM este un site fara profit si care are “in spate” o echipa care nu primeste nici un beneficiu financiar pentru munca depusa ( care ocupa suficient timp, in conditiile in care membrii acestei echipe au si locuri de munca ) Va inteleg nerabdarea ( nemultumirea ca nu am fost prompti in a raspunde mesajului dumneavoastra ) dar cred ca nu este cazul sa recurgem la mici ironii. Daca doriti sa va “jucati” cu noi la intalnirile de pe plaja sau de la spa, sunteti aseptat pe site. Daca nu doriti, cu siguranta puteti gasi un alt site care sa va satisfaca din toate punctele de vedere.

Cu respect,
Sorin Tomina

Leave a Reply

Your email address will not be published.