Categories
STIRI

RONUDISM PARTY @ SOVATA – 4 ANI DE RONUDISM

In data de 01.12.2012 RONUDISM implineste 4 ani de la lansare. Cu aceasta ocazie sunteti invitati sa participati la RONUDISM PARTY @ SOVATA. Pentru a putea participa trebuie sa aveti un cont aprobat in cadrul comunitatii nudistilor din Romania, comunitate.ronudism.ro

Persoanele care doresc sa se inscrie sunt rugate sa acceseze pagina EVENT, unde pot obtine orice alta informatie referitoare la aceasta intalnire.

Pensiunea este situata in centrul statiunii balneoclimaterice Sovata, intr-un loc foarte linistit, la 30 km de soseaua principala, la numai 100 m de lacul Ursu. Vila este inconjurata de peisaje pitoresti, astfel oferind oaspetilor sai un prilej de relaxare. Arhitectura moderna si originala, conditiile bune de cazare, centrala termica asigura confortul turistilor.

Unitatea ofera cazare in camere single, duble si apartamente. Ofera locuri in 24 camere, capacitatea totala de persoane este de 30 locuri. Fiecare camera dispune de grup sanitar propriu, TV, telefon si frigider, majoritatea au si balcon. Au camere cu bucatarie complet echipata puteti pregatii mancarurile preferate. In curtea inchisa va puteti parca masinile in siguranta.

 

SERVICIILE OFERITE:

  • cazare in camere single, duble si apartamente
  • piscina interioara
  • sauna
  • fitness
  • internet
  • bar de zi
  • curte interioara si parcare

4 replies on “RONUDISM PARTY @ SOVATA – 4 ANI DE RONUDISM”

Din pacate intalnirea nu se mai organizeaza. S-au retras cateva persoane si nu a mai fost atins numarul necesar de persoane pentru a se plati avansul. Ne pare rau pentru neplacerile create. Speram ca in viitor sa organizam si alte intalniri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.