Categories
STIRI

NUDISM

Salut tuturor,

V-ati cumparat crème de plaja? Intr-o vizita la medic am fost fortata de imprejurari ( nu spun care) sa marturisesc ca fac nudism. Doamna doctor e convinsa ca numai niste iresponsabili se pot arata complet soarelui. Adica noi n-am auzit de “cancer”.
La cat de terifiant suna cuvantul si de infricosatoare vocea doamnei m-am hotarat sa-mi cumpar anul asta crema cu factor de protectie 50.

In seara asta imi doream sa impartasesc cu voi o noua descoperire internauta. Meseria si pasiunea lui Spencer Tunick este sa aduca impreuna cat mai multi oameni dornici sa se dezbrace in public. La schimb ofera un mic dejun copios. Iata ce iese:


Cea mai mare “instalatie”, pentru ca asa isi boteaza actiunile a strans 2500 de oameni in Montreal. In caz ca va intrebati cat dureaza sa faci fotografii asa de fantastice, lui Spencer ii ajunge o ora.

Intr-un interviu realizat de BBC, artistul povesteste cum trecatorii se alatura spontan grupurilor de nudisti “pur si simplu, oamenii imbracati devin minoritari, iar asta e un adevarat soc”. Intr-un moment istoric in care corpul gol este redus la functia unui obiect sexual si ades criminalizat, Spencer Tunick vorbeste despre vulnerabilitatea trupurilor noastre si despre nevoia de comunitate.
In dimineata friguroasa de la Montreal, oamenii dezbracati nu s-au plans de frig. Toti cei prezenti au marturisit ca organismul asamblat din corpurile lor a degajat suficienta caldura si energie.

Dupa ce am vazut instaltiile lui Tunick, imi tot imaginez cum ar arata Casa Popurului inconjurata de trupuri goale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.