Categories
STIRI

LA RADIO

A mai ascultat cineva emisiunea lui Gheorghe si Mihaiu de la Radio Guerilla din 11 Mai?

Ei bine eu am ascultat-o cu atentie. Am laut si notite pe un plic pe care trebuia sa-l pun de urgenta la posta. Destinatar era o institutie publica din cate imi amintesc. Daca a gasit cineva un plic pe care erau prescurtate tot felul de referinte obscene va rog sa mi-l inapoiati.

Incerc sa descriu din memorie emisunea pt ca mi se pare ca ilustreaza destul de bine opinia generala in legatura cu nudismul. G&M s-au declarat nudisti ocazionali si n-au ascuns ca se uita ( va recunoasteti?). Au declarat razboi sanilor cazuti si barbatilor cu tanga.


Nimic mai obscen si mai inestetic, spun ei. Ba mai mult vor sa interzica nudismul personalor urate. Hmm, ma tem ca la categoria asta intru si eu dar foarte sigur si Liviu Mihaiu.
Celor doi le place sa inoate goi iar eu ma tem ca fac asta numai noaptea ca sa nu-I atace paparazzi si sa rada ascultatorii. Mihaela Radulescu, in direct prin telefon, e de accord ca in Romania nu poate face nudism. Suntem prea incuiati si ne-am luat toti telefoane mobile cu camera asa ca nu se mai simte in siguranta. Se gandeste la imagine…ce sa-i faci live nu cred ca mai seamana cu afisul din campania impotriva fumatului. Laura Andresan insa e mai deschisa. Spune ca ea s-a bronzat cel mai bine dupa ce si-a pus silicoane.

Numai Mircea Toma, nudist de serviciu vorbeste despre modelul demn de apreciat pe care grupurile de nudisti ni-l ofera. Auto-reglementarea si respectul pentru cei din jur ( eu as adauga si pentru natura din jur) merita imitate si de chilotari.

 

Autor: Irina Costache

Leave a Reply

Your email address will not be published.