Categories
VEDETE

Ionuţ Andras – RO-MANIA

Foto: www.ziarulring.ro

Membrul trupei etno Ro-Mania s-a dezbrăcat de inhibiţii, dar şi de haine şi a luat cu asalt plaja de nudişti de la Venus, unde mărturiseşte că se simte cu adevărat liber.
Am văzut multe persoane publice pe plajă la nudişti şi mă bucură că nu sunt singurul care simte nevoia de libertate exprimată prin nudism.”
La nudişti e singurul loc în care mă simt liber cu adevărat şi lipsit de orice inhibiţie, plus că beneficiez de un bronz uniform. Aici, oamenii sunt liniştiţi, nu fac sex pe şezlong ca pe plajele de fiţe. E o mică societate unde lumea se comportă civilizat”, a declarat Ionuţ Andraş pentru „ring”.Acest articol este proprietatea Ring Media Group şi este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parţială a conţinutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicaţiile tipărite – Ziarul “ring”, iar pentru publicaţiile online – http://www.ziarulring.ro/stiri/monden/217986/Lipsit-de-INHIBITII-Vezi-ce-artist-se-bronzeaza-GOL-PUSCA-?utm_source=main_rss&utm_campaign=main_rss&utm_medium=web

 

One reply on “Ionuţ Andras – RO-MANIA”

Dear Madam or Sir,
Chère Madame ou cher Monsieur,

I am the founder of the Fédération québécoise de naturisme (FQN), which is affiliated to the International Naturist Federation (INF) together with the Federation of Canadian Naturists (FCN). I will be in Bucharest from 25 October to 3 November, 2013 and would like to meet some Romanian naturists and join some naturist activities if possible.

Je suis le fondateur de la Fédération québécoise de naturisme (FQN), qui est affiliée à la Fédération naturiste internationale (FNI) conjointement avec la Federation of Canadian Naturists (FCN). Je serai à Bucarest du 25 octobre au 3 novembre 2013 et j’aimerais rencontrer des naturistes roumains et participer à des activités naturistes si possible.

Leave a Reply

Your email address will not be published.