Categories
STIRI

INTALNIRE LA SCANTEIA

Buna seara,

Offf se pare ca a trecut aproape o saptamana de cand nu am mai apucat sa scriu aici.

Revin dupa cateva zile mai bizare si prea calduroase ca sa te apropii de calculator cu informatii despre pseudo intalnirea de la Scanteia din 19 iunie 2009.

Ne-am adunat voinici 4 nudisti ( 3 barbati si cu mine), si pret de un suc am discutat despre cum ne imaginam fiecare Asociatia Naturista. Desi visul nostru se pare ca ne rapeste din energiile dedicate muncii sau din noptile antamate de familie nu ne lasam !

Rezum succint ce s-a discutat:

1. Primul pas pentru a lega o comunitate de nudisti este infiintarea unei asociatii, sub forma de organizatie non-profit.

In acest scop ramane sa evaluam care sunt costurile si propunem celor ce doresc sa participe ca membrii fondatori, functii de administratie sa ne scrie sau sa scrie pe forum.

Asteptam bineinteles idei si sugestii, intiative, povesti, alte vise, plangeri si reclamatii

2. Portalul pe care ne aflam acum ronudism.ning nu ne prea place; cica merge greu (mai ales chat), cica nu se trimit mailuri, ia mult pana inveti ce si cum, unele functii nu le descifrezi niciodata. Se propune site, dar se pare ca asta nu e posibil decat dupa ce vom avea asociatia formata si formalizata:)

3.Tabere de nudism. Toti le dorim dar nu stim cum si unde sa le organizam. Se discuta la mare, dar variantele sunt de mers cu cortul si nu toti nudistii sunt cortisti, se vrea si la munte..dar nu undeva prea sus..

Pana acolo insa putem sa ne imprietenim pe ronudism si sa mergem la plaja impreuna.

NB: parerile exprimate in acest post nu apartin semnatarului ci sunt o sinteza din gandurile celor 4 minti luminate.

Noapte buna si racoare multa

 

Autor: Irina Costache

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *