Categories
TURISM

EFORIE NORD – NUDISM

524f233f2d43a00b417688b797370d43

Plaja de nudism din Eforie Nord se afla la iesirea din Eforie Nord spre Eforie Sud, ca si puncte de reper fiind  hotelul Vraja Marii si Complexul Turistic La Perla.    Plaja este situata pe fostul solar de la Eforie Nord si nu este o plaja amenajata, in zona fiind si vechea cladire ce apartinea solariului, aflata in stare avansata de degradare si folosita de unele persoane drept WC public.

Plaja este preferata de cupluri si de persoanele gay, fiecare grup avand “rezervata” o parte din plaja.

Desi neamenajata, plaja este curata, nisipul  fin si apa limpede, fiind o locatie preferata si de familii pentru ca accesul de la zonele de cazare pana la plaja, este foarte facil.

Incepand cu anul 2014 o parte din plaja destinata nudistilor a fost preluata si a devenit plaja “La Hamace

Detalii despre plaja “La Hamace” cititi AICI.

Pentru mai multe pareri despre practicarea nudismului la EFORIE NORD va rugam sa accesati forumul comunitatii RONUDISM.

5 replies on “EFORIE NORD – NUDISM”

Plaja “La Hamace” are acum ca strategie, punerea la dispozitie tuturor persoanelor care vor sa se simta “liberi” servicii de plaja, intr-un mod organizat. Prin beach-barul si bucataria dechisa pe plaja, sper sa putem satisface dorintele turistilor.

Multumim pentru detaliile oferite. Am actualizat prezentarea. Va asteptam cu orice alte informatii pe care le considerati utile. Va multumim ca sunteti alaturi de comunitatea nudistilor din Romania si am decis sa promovam, in semn de recunostinta, plaja “La Hamace” in cadrul retelei RONUDISM.

Buna. Ne puteti spune ce tarife sunt la “la hamace”? Adica pret de intrare, sezlonguri, sau cu cearsaful se poate? Asteptam raspuns rapid,vrem maine-poimaine sa mergem
Ms.

15 lei sezlong + umbrela. Se poate sta cu cearsaful pe bucata de plaja neconcesionata de cei de la “La Hamace” dar recomandam a se sta si pe sezlongur/consuma bauturi de la barul de pe plaja pentru a incuraja pastrarea specificului plajei. O afacere care nu functioneaza isi schimba regulile si targetul 🙂

Plaja La Hamace primeste nudisti si anul asta 2015? As vrea sa merg acolo la sfarsitul luna iunie, cineva stie daca se poate lua si umbrela?

Leave a Reply

Your email address will not be published.