Categories
TURISM

BAILE RECI – EFORIE NORD


La Eforie Sud se poate practica nudismul la BAILE RECI, unde profitati si de tratament cu namol pentru o sanatate mai buna.

Turistii vin din toate colturile lumii pentru a beneficia de tratamentul cu namol, proprietatile terapeutice ale acestuia mai pot fi regasite doar in alte cateva zone ale lumii.

Baile reci au fost redeschise in 2010 dupa ce au fost inundate, avand parte din de lucrari de renovare. Complexul nu are toate cladirile deschise pentru public, urmand sa se faca investitii in functie de numarul de turisti si de cererile acestora.

TARIFE:

20lei/zi – adulti

10lei/zi – copii

PROGRAM FUNCTIONARE
ZILNIC  8.00 –  19.00,

Daca doriti sa parasiti Baile Reci pentru a vizita orasul sau pentru a servi masa, puteti reveni si intra in locatie daca pastrati biletul oferit la prima intrare ( nu puteti intra si a II-a zi )

Există trei zone – „femei”, „bărbaţi” şi „mama şi copilul”, care sunt dotate cu duşuri şi şezlonguri (acestea intră în preţul achitat deja o dată la intrare).

Pentru mai multe pareri despre practicarea nudismului la BAILE RECI va rugam sa accesati forumul comunitatii RONUDISM.

baile reci eforie nord 1 baile reci eforie nord 2 baile reci eforie nord 3 baile reci eforie nord 4

 

One reply on “BAILE RECI – EFORIE NORD”

Este in Eforie NORD linga podul de tren ,nu in sud , intrarea in Iulie2015 costa 13 lei sau 20/zi si intrai de mai multe ori. Locatia este mai modernizata decat este prezentata in reportaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.